Autodesk 3ds Max 2022 v. Kas pasikeitė?
top of page

Autodesk 3ds Max 2022 v. Kas pasikeitė?


Autodesk kompanija jau prieš kurį laiko publikavo, architektūros, interjero ir produktų 3D vizualizacijas kuriantiems specialistams puikiai pažįstamą, vieną populiariausių modeliavimo ir vizualizavimo sprendimo naujausiąją 3ds Max 2022 versiją. Kurioje didžiausias dėmesys buvo skirtas darbo eigos efektyvumo didinimui, tekstūravimo ir vizualizavimo įrankių patobulinimams bei didesniam saugumui.


Tarp naujų 3ds Max 2022 funkcijų galima rasti atnaujintus Slice, Symmetry ir Relax modifikatorius ir atliktus tam tikrus Smart Extrude įrankių patobulinimus. Būtent apie juos šį kartą ir norime pakalbėti. Tad jungiame žemiau esantį vaizdo įrašą ir žiūrime kas pasikeitė bei kuo tai gali būti naudinga Jums!



Tikimės, jog ši atnaujintųjų modifikatorių ir Smart Extrude įrankių patobulinimo apžvalga buvo ne tik naudinga, bet ir įdomi. Daugiau apie juos kalbame savo mokymuose, tačiau jei peržiūrėjus video įrašą iškilo klausimų, parašykite mums el. paštu mokymai@cgiscience.lt arba susisiekite telefonu +370 655 93439 ir mūsų CGISCIENCE komanda mielai į juos atsakys.

bottom of page