Kas naujo SketchUp Pro 2020?
top of page

Kas naujo SketchUp Pro 2020?

Updated: Apr 8, 2021

Trimble SketchUp Pro yra viena populiariausių programinių įrangų, naudojamų mūsų šalies interjero dizaino, landšafto formavimo, baldų gamintojų ir kitų specialistų tarpe. Šis sprendimas dėl savo nesudėtingumo, funkcionalumo ir lankstumo, jau yra tapęs ne vieno specialisto svarbia darbo eigos dalimi. O nuolat plečiantis SketchUp bendruomenei, auga ir naujų bei esamų SketchUp Pro įrankių atnaujinimo poreikis. Todėl Trimble kompanija kasmet šio sprendimo naudotojams pristato įvairius patobulinimus ir naujus įrankius, kurie palengvina bei pagreitina darbą ne tik pačiu SketchUp Pro sprendimu, bet ir jo priedais.

Šie metai nebuvo išimtis, todėl visai nenustebome kai Trimble kompanija sausio 29 d. oficialiai paskelbė apie išleistą naujausią „SketchUp Pro 2020” versiją. Buvo be galo įdomu sužinoti kokie buvo atlikti pakeitimai bei kokias naujoves rasime šioje, naujausioje „SketchUp Pro 2020” versijoje.

Visais savo pastebėjimais apie „SketchUp Pro 2020” versijos naujoves ir patobulinimus, kaip: 3D projekto organizacijos įrankių patobulinimai; nematomų objektų valdymo naujovės; integracijos tarp „LayOut“ ir „SketchUp Pro“ naujos galimybės ir kt., dalinomės mūsų organizuotame webinar‘e - „Kas naujo SketchUp Pro 2020?“.




Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, nesugaištant vėliau daug laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei webinar‘ą praleidote, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai į juos atsakysime.

bottom of page