Foto-realistinės medžiagos interjero vizualizacijose – pasiekiama realybė
top of page

Foto-realistinės medžiagos interjero vizualizacijose – pasiekiama realybė

Updated: Jun 7, 2021

Kuriate interjero 3D vizualizacijas? Tuomet ko gero naudojate bent kelis modeliavimo ir vizualizavimo sprendimus tokius, kaip 3ds Max, SketchUp, ArchiCad, Revit ir V-Ray, Corona, Redshift ar kt. Tačiau nepaisant Jūsų pasirinktos darbo eigos, neretu atveju daugeliui vienu pagrindiniu iššūkiu, vizualizuojant projektus, išlieka – foto-realistinės medžiagos.

Galimybė savo kuriamose vizualizacijose naudoti foto-realistines medžiagas ko gero daugelio noras ir siekiamybė. Juk būtent kokybiškos ir foto-realistinės medžiagos žymiai prisideda ir prie foto-realistinės vizualizacijos sukūrimo. Tačiau kaip išvengti medžiagų paveiksliukų bibliotekų, kuriose neretai talpinamos prasto kokybės medžiagos, ir iš kur gauti vizualizacijoms medžiagų, kurios būtų unikalios ir kartu tiktų bet kuriam Jūsų naudojamam modeliavimo ir vizualizavimo sprendimui?


Šių klausimų tema kalbėjome ir galimus sprendimo būdus aptarėme praėjusią savaitę vykusiame webinar‘e – „Foto-realistinės medžiagos interjero vizualizacijose – pasiekiama realybė“. O su tiesiogiai vykusiame nuotoliniame renginyje dalyvauti negalėjusiais dalinamės webinar‘o įrašu.



Įdomu kaip webinar‘o metu demonstruotus foto-realistinių medžiagų kūrimo sprendimus galėtumėte pritaikyti savo darbo eigoje? Susisiekite su mumis el. paštu mokymai@cgiscience.lt arba telefonu +370 655 93439 ir mes mielai suteiksime Jums reikiamą konsultaciją.



bottom of page