top of page

CGISCIENCE LAB – sprendimams rasti, žinioms gauti

Updated: May 24, 2022


Seniai ar jau kurį laiką domitės architektūros, interjero dizaino ar infrastruktūros projektų vizualizavimu, animavimu ar virtualios realybės kūrimu? Mokotės ar planuojate pradėti mokytis įvaldyti tokių programinių įrangų, kaip 3ds Max, SketchUp Pro, V-Ray, Maya, Unreal Engine ar Unity 3D darbo eigas? Tuomet tikime, jog nepaisant to, ar esate šiose srityse naujokas, ar nemažą patirtį turintis profesionalas, susiduriate su situacijomis, keliančiomis įvairaus sudėtingumo klausimų.


Atsakymų ir sprendimų į Jums kylančius iššūkius radimas galimas ne vienu būdu: vienas iš galimų būdų spręsti Jums kilusius klausimus – tai dalyvavimas mokymuose ar pasirenkant individualias konsultacijas. Tačiau kartasi nėra poreikio mokymams, o kilusius klausimus galima išspręsti paprastesniais būdais – žiūrint specializuotus aiškinamuosius video įrašus, skaitant blog‘us, dalyvaujant webinar‘uose ar workshop‘uose. Būtent tokius klausimų, susijusių su 3D vizualizacijų, animacijų ir virtualios realybės kūrimu, sprendimo būdus siūlome CGISCIENCE mokymų centro laboratorijoje – CGISCIENCE LAB.


CGISCIENCE LAB - mūsų mokymo centro komandos sukurta speciali erdvė, skirta dalintis patirtimi, žiniomis, naujienomis, kelti įvairius klausimus ir į juos atsakyti. Čia per video įrašus ir blog‘o straipsnius dalinamės savo komandos bei kitų specialistų patirtimi, modeliavimo, vizualizavimo ir animavimo darbo eigomis, atliktomis situacijų analizėmis (Case Study), atnaujintų ir naujų 3D modeliavimui, vizualizavimui, animacijai ir virtualiai realybei kurti skirtų produktų: 3ds Max, SketchUp Pro, V-Ray, Maya, Unreal Engine ar Unity 3D, apžvalgomis ir palyginimais.


Be viso to CGISCIENCE LAB skiltyje dalinamės mūsų komandos anksčiau organizuotų webinar‘ų ir workshop‘ų įrašais. Taip pat skelbiame ir apie būsimus savo nuotolinius renginius, į kuriuos čia pat galima ir užsiregistruoti. Savo organizuojamų webinar‘ų ir workshop‘ų metu stengiamės atsakyti į dažnai kylančius, tiek naujokams, tiek patyrusiems specialistams, klausimus, parodyti galimus jų sprendimo būdus. Taip pat pristatome atnaujintų 3D modeliavimo, projektavimo ir vizualizavimo programinių sprendimų versijų naujus ir patobulintus įrankius, demonstruojame jų funkcionalumą bei aptariame galimą naudingumą.


Taigi, apsilankę mūsų CGISCIENCE mokymo centro laboratorijoje CGISCIENCE LAB, gausite daug įdomios ir naudingos informacijos, padėsiančios ne tik susiorientuoti tarp rinkos gamintojų siūlomų programinių sprendimų ar tarp specialistų dažniausiai naudojamų, didžiausią efektyvumą ir kokybę teikiančių, darbo eigų, bet ir pamatysite kaip galima spręsti sudėtingas ir kompleksiškas problemas, su kuriomis susiduria net nemažą patirtį turintys specialistai.

Kaip naudotis CGISCIENCE LAB skiltimi ir joje rasti Jums reikalingą informaciją galite pamatyti video įraše žemiau.



Na, o jei tarp mūsų skelbiamų nagrinėtų temų, dar neradote aptarto klausimo, kuris Jums ir Jūsų srities kolegoms yra iš ties aktualus ir dažnai keliantis problemų, tuomet kviečiame susisiekti su mūsų komanda telefonu +370 655 93439 ar el. paštu: mokymai@cgiscience.lt, visa tai aptarti ir mes artimiausiame savo blog'e, socialinės medijos video įraše arba renginyje šiuo klausimu būtinai pakalbėsime.

Comments


bottom of page