top of page

3D efektų kūrimo galimybės su „Autodesk Maya“ ir MASH technologija

Updated: Apr 8, 2021

„Autodesk Maya“ yra viena iš populiariausių programinių įrangų, tapusi visišku rinkos standartu, kurį renkasi daugelis didžiųjų studijų, kuriančių 3D animaciją bei 3D personažus, įvairias dalelių simuliacijas filmams ir televizijos projektams. Todėl daugelis svarstančių apie galimybę dirbti panašiose studijose pirmiausiai renkasi mokytis dirbti „Maya“ sprendimu.


„Autodesk Maya“ savyje talpina tiek įvairiausių įrankių, skirtų kurti 3D modelius, animacijas, dalelių simuliacijas, personažus, jog kalbėti apie šį sprendimą galima tikrai daug ir plačiai. Tačiau šį kartą kviečiame Jus paklausyti apie „Autodesk Maya“  galimybes kuriant 3D efektus ir MASH technologiją. 


Apie visa tai paprastai ir aiškiai pasakojo mūsų mokymų instruktorius webinar‘o „3D efektų kūrimo galimybės su „Autodesk Maya“ ir MASH technologija“ dalyviams, kurio įrašu ir dalinamės.


Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, nesugaištant vėliau daug laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei nuotoliniame "Live Online" renginyje sudalyvauti galimybių / laiko nebuvo, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai padėsime į juos atsakyti.

Comments


bottom of page